Deze ruimte is gereserveerd voor mobiel, hier niets in wijzigen

Trouwlocatie Spijkenisse

Staat u voor een van de mooiste dagen van uw leven en bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in de buurt van Spijkenisse? Bij The Hospitality Club bent u op de juiste plek. Op onze locatie is het mogelijk om zowel buiten als binnen de ceremonie en het trouwfeest te volbrengen in een sfeervolle en unieke omgeving in het centrum van Rotterdam. Wij helpen u middels optimale gastvrijheid en een ongedwongen sfeer om van uw trouwdag een topdag te maken. In onderling overleg helpen we u graag bij de organisatie zodat u gedurende de dag zorgeloos geniet van alle feestelijkheden.

Een authentieke en romantische trouwlocatie nabij Spijkenisse

De trouwlocatie van The Hospitality Club ligt op slechts 20 kilometer rijafstand van Spijkenisse en is ideaal bereikbaar voor iedereen. Op de locatie wordt iedereen voorzien van een hapje en een drankje, terwijl het programma tot in de puntjes is geregeld. The Hospitality Club biedt een combinatie van de authentieke sfeer van het industriële pand in combinatie met de moderne toepassingen die u mag verwachten van hospitality en horeca. Alle facetten zijn aanwezig om uw huwelijksdag tot een succes te maken.

Uw beleving staat altijd voorop

Trouwen is een speciaal moment in ieders leven en uw wensen staan bij The Hospitality Club dan ook voorop. Heeft u speciale wensen met betrekking tot het diner, de muziek of de invulling van de diverse feestzalen, dan maken wij dat voor u in orde. Wij bieden de optimale beleving voor één van de beste dagen uit uw leven. Bent u op zoek naar een trouwlocatie in de buurt van Spijkenisse? Neem dan telefonisch contact op met The Hospitality Club voor alle mogelijkheden door te bellen naar 010-276 24 79.

SFEERVOLLE BINNEN- EN BUITENRUIMTES

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Wandel door onze locatie

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam *
Telefoon *
E-mail *
Neem over * captcha