Deze ruimte is gereserveerd voor mobiel, hier niets in wijzigen

Trouwlocatie Dordrecht

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Dordrecht of de omgeving? The Hospitality Club is gelegen in het centrum van Rotterdam en voorziet in precies datgene waarnaar jullie op zoek zijn; een sfeervolle en authentieke accommodatie met zowel binnen als buiten voldoende ruimte voor diverse groepen gasten. Het is goed mogelijk dat u kiest voor de officiële plechtigheden in onze sfeervolle tuin om vervolgens naar een van onze feestzalen te gaan voor het grote feest. The Hospitality Club is de beste trouwlocatie in de buurt van Dordrecht.

Een trouwlocatie nabij Dordrecht waar het aan niks ontbreekt

Bij ons staat hospitality hoog in het vaandel. Dat betekent dat u tijdens de gehele dag en ook de dag daarna nog geniet van optimale gastvrijheid, ongedwongen bediening en een programma dat speciaal op uw wensen is aangepast. Aangezien dit uw gedroomde dag is zorgen wij ervoor dat de volledige organisatie tot in de puntjes is geregeld zodat u op de dag zelf zorgeloos geniet van uw trouwceremonie en feest. Onze trouwlocatie nabij Dordrecht is geschikt voor groepen tot 250 mensen.

Geheel in eigen stijl 

Onze trouwlocatie is in te vullen in geheel eigen stijl. Heeft u al een idee over de invulling van uw trouwdag? Wij bieden u diverse opties en arrangementen voor rondom en tijdens de ceremonie. Uw trouwdag op een authentieke locatie? Dat is The Hospitality Club in Rotterdam. Wij helpen u graag bij het organiseren van de mooiste dag uit jullie leven. Interesse? Bel naar 010-276 24 79.

SFEERVOLLE BINNEN- EN BUITENRUIMTES

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Wandel door onze locatie

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam *
Telefoon *
E-mail *
Neem over * captcha