Deze ruimte is gereserveerd voor mobiel, hier niets in wijzigen

Trouwlocatie Barendrecht

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie in Barendrecht of de regio om deze speciale dag op een unieke manier te beleven? Kies dan voor de authentieke omgeving van The Hospitality Club in Rotterdam. Wij ontzorgen u graag bij de organisatie van uw volledige trouwdag; óók na de trouwbelofte. Daarbij mag u zelf de omgeving, sfeer en invulling van de avond bepalen. Wij voorzien u van alle gemakken die u verwacht van hospitality zodat u een zorgeloze en gezellige avond heeft. Vier deze speciale dag bij The Hospitality Club. 

De perfecte dag op een unieke trouwlocatie in de buurt van Barendrecht

Op uw trouwdag wilt u zich het liefst zo min mogelijk zorgen maken en wij zorgen daarvoor. Heeft u speciale wensen voor de trouwdag zoals het programma, de omgeving, het aantal zalen en de uitstraling aan binnen- én buitenkant? Wij helpen u graag om van uw trouwdag een zorgeloze en prachtige dag te maken. Een prachtige trouwlocatie in de buurt van Barendrecht? Dat is The Hospitality Club. Beleef hier de mooiste dag van uw leven.

Een authentiek pand midden in Rotterdam

The Hospitality Club is de perfecte trouwlocatie als u zoekt in de regio van Barendrecht. De plek is voor iedereen goed bereikbaar en binnen is ruimte voor grote groepen mensen die niks van de bruiloft willen missen. Na afloop van de plechtigheden is het mogelijk om uitgebreid feest te vieren met alle voordelen van hospitality, waardoor iedereen een hele dag plezier heeft. Laat u ook verrassen door deze unieke trouwlocatie in Rotterdam. Neem contact op met The Hospitality Club. Bel naar 010-276 24 79.

SFEERVOLLE BINNEN- EN BUITENRUIMTES

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Wandel door onze locatie

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam *
Telefoon *
E-mail *
Neem over * captcha