Deze ruimte is gereserveerd voor mobiel, hier niets in wijzigen

Feestzaal Rotterdam

Wilt u een feestzaal in Rotterdam boeken? Doe dat dan bij The Hospitality Club. Wij hebben diverse zalen voor kleine en grote groepen waar u geniet van optimale service gedurende het gehele feest. Uw gasten worden op een ongedwongen en gastvrije manier ontvangen, zullen tijdens het feest worden voorzien van een hapje en drankje én genieten van de beste muziek in een sfeervolle omgeving. Heeft u zelf nog wensen over de invulling van de avond, dan helpen wij u graag bij de organisatie in onze feestlocatie in Rotterdam.

Onze feestzaal is een garantie voor een topfeest in Rotterdam

The Hospitality Club is als feestlocatie in Rotterdam voor iedereen goed bereikbaar en is gevestigd ten zuiden van het centrum. In ons authentieke pand vindt u zowel de oude stijl als moderne aspecten die zorgen voor een pure en sfeervolle omgeving. Kom ook genieten van de beste service en de fijnste muziek. U bepaalt zelf de invulling van de avond qua muziek en eten & drinken; wij zorgen dat alles op rolletjes loopt en dat al uw gasten een topavond beleven.

De meest unieke feestzaal in Rotterdam

The Hospitality Club beschikt over divers aanbod aan feestzalen die geschikt zijn voor kleine en grote groepen. Naast onze fraaie bars is er bij ons ook ruimte voor walking dinner of kunt u uitgebreid dineren in één van onze grotere zalen. Daarnaast beslist u over de kleurkeuze, de muzikale invulling en het programma. Een origineel feest geeft u in dé feestzaal van Rotterdam. Maak snel een afspraak met The Hospitality Club door te bellen naar 010-276 24 79

SFEERVOLLE BINNEN- EN BUITENRUIMTES

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Wandel door onze locatie

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam *
Telefoon *
E-mail *
Neem over * captcha