Deze ruimte is gereserveerd voor mobiel, hier niets in wijzigen

Evenementenlocatie Rotterdam

Bent u op zoek naar een perfecte evenementenlocatie in Rotterdam voor uw bedrijf, partners en/of connecties? The Hospitality Club is een creatieve omgeving met een urban sfeer die uitermate geschikt is voor diverse evenementen. Hier heeft u de mogelijkheid om zowel binnen als buiten een creatieve sfeer te creëren waarin de beste ideeën tot uiting komen. Naast het netwerken en representeren van uw product of dienst is er ook genoeg ruimte voor een hapje en drankje; wij bieden alles wat u van hospitality mag verwachten.

Een unieke evenementenlocatie in Rotterdam

Bij The Hospitality Club stellen we alles in het teken van uw bedrijf, product en wensen. Heeft u een eigen uniek concept en wilt u deze tijdens het evenement op een originele manier naar voren laten komen? Wij helpen u met het creëren van de juiste sfeer en dat op een unieke locatie in het centrum van Rotterdam. In een ongedwongen en sfeervolle omgeving profiteert u van alle mogelijkheden die The Hospitality Club heeft te bieden.

Volledig aangepast op uw bedrijf of evenement

Gaat u binnenkort een evenement organiseren en wilt u dit op een bijzondere plek houden? Bij The Hospitality Club denken we graag met u mee. Maak gebruik van een van onze authentieke zalen. Alles aan zowel de binnen- als buitenkant doet denken aan hoe het vroeger was en die authentieke sfeer zorgt voor een evenementenlocatie in Rotterdam die  ook nog eens geheel eigenzinnig in te richten is. Meer weten over de mogelijkheden voor uw feest op onze evenementenlocatie in Rotterdam? Bel dan naar 010-276 24 79.

SFEERVOLLE BINNEN- EN BUITENRUIMTES

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Wandel door onze locatie

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam *
Telefoon *
E-mail *
Neem over * captcha