Deze ruimte is gereserveerd voor mobiel, hier niets in wijzigen

Evenementenlocatie Dordrecht

Bent u op zoek naar een geschikte en originele evenementenlocatie in Dordrecht of de omgeving, dan is The Hospitality Club in Rotterdam een aantrekkelijke keuze. Wij maken uw evenement tot een groot succes door jarenlange ervaring in de service en organisatie van kleine én grote evenementen voor een divers publiek. Door middel van onderling overleg zullen wij uw wensen op papier zetten en zorgen dat de organisatie van A tot Z als een huis staat. Dat alles doen wij vanuit onze unieke locatie in Rotterdam.

Een sfeervolle evenementenlocatie nabij Dordrecht

The Hospitality Club is gevestigd in een oud pand waar u nog echt een authentieke sfeer proeft. Door middel van subtiele verbouwingen is de uitstraling authentiek en toch modern. Voorafgaand, tijdens en na uw evenement zullen wij gasten voorzien van de beste service en een ongedwongen benadering. Uzelf bepaalt het programma, wat er aan de omgeving dient te gebeuren en wat het doel van het evenement is. Wij zorgen ervoor dat alles op de dag of dagen zelf optimaal geregeld is.

Een originele en unieke evenementenlocatie in de buurt van Dordrecht

Om echt indruk te maken op uw bezoekers bent u op zoek naar een unieke evenementenlocatie in de regio Dordrecht. Op maximaal twintig kilometer rijden vindt u The Hospitality Club in Rotterdam. Hier staan wij voor u klaar om het evenement tot een daverend succes te maken. In diverse zalen met een eigenzinnige uitstraling is het mogelijk om uw evenement op eigen wijze vorm te geven. Wilt u weten waar uw kansen liggen bij de organisatie van een uniek evenement? Neem dan contact op met The Hospitality Club en bel naar 010-276 24 79.

SFEERVOLLE BINNEN- EN BUITENRUIMTES

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Wandel door onze locatie

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam *
Telefoon *
E-mail *
Neem over * captcha