Deze ruimte is gereserveerd voor mobiel, hier niets in wijzigen

Bedrijfsfeest Rotterdam

Wilt u graag een personeelsfeest in Rotterdam houden op een locatie die van alle gemakken voorzien is? Kom dan met al uw collega’s langs bij The Hospitality Club. Wij bieden u de perfecte gelegenheid voor een bedrijfsfeest in Rotterdam en verzorgen gedurende het feest alles van omtrent eten & drinken, muziek en een gezellige vibe. Wij zijn gevestigd op een unieke locatie midden in het centrum van de stad. Graag denken wij met u mee over een optimale invulling van de avond welke past bij het imago van uw bedrijf. Uw personeelsfeest in Rotterdam viert u hier op een authentieke en sfeervolle locatie.

Een origineel personeelsfeest of bedrijfsfeest in Rotterdam viert u hier

Wilt u het eens over een andere boeg gooien en uw personeel écht laten genieten? The Hospitality Club voorziet in een hapje en drankje én laat iedereen genieten van de mooiste muziek in diverse en authentieke zalen. Wilt u zelf het programma bepalen en speciale evenementen organiseren? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest in Rotterdam tot op de puntjes is verzorgd. Onze zalen hebben de capaciteit voor kleine en grote groepen dus er altijd plek voor uw bedrijf!

De omgeving van The Hospitality Club

Een bedrijfsfeest in Rotterdam in typisch Rotterdamse sferen. Bij The Hospitality Club heeft u zelf een hand in de invulling van het programma. Geheel met unieke dj booth, uitgebreide bars en servicegericht personeel zullen wij uw personeelsfeest in Rotterdam tot een groot succes maken. Kies uit diverse arrangementen voor een scherpe prijs. Wilt u feest vieren op een authentieke plek in Rotterdam? Neem dan telefonisch contact op met The Hospitality Club door te bellen naar 010-276 24 79.

SFEERVOLLE BINNEN- EN BUITENRUIMTES

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Wandel door onze locatie

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam *
Telefoon *
E-mail *
Neem over * captcha