Deze ruimte is gereserveerd voor mobiel, hier niets in wijzigen

Bedrijfsevenement Rotterdam

Gaat u een groot bedrijfsevenement in Rotterdam organiseren en wilt u dit extra speciaal maken? Kies dan voor de unieke urban omgeving van The Hospitality Club. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om het evenement tot een groot succes te maken; diverse sfeervolle zalen in het pand zelf en een rustgevende tuin buiten het pand. Dit alles nodigt uit om tijdens het bedrijfsevenement in Rotterdam uw product of dienst goed onder de aandacht te brengen. Wilt u indruk maken op uw (potentiële) partners?

Kies dan voor The Hospitality Club.

De impact van uw bedrijfsevenement in Rotterdam
The Hospitality Club ademt sfeer, creativiteit en ondernemerschap. Wilt u zorgen voor impact bij uw zakelijke klanten, consumenten of prospects? Dan bent u bij The Hospitality Club op de juiste plek. Omdat uw missie & visie, producten en diensten centraal staan komen wij graag in onderling overleg tot de scherpste totaaloplossing voor een optimaal evenement. Naast de officieuze onderdelen van het evenement wordt u ook voorzien van alles dat met hospitality te maken heeft waardoor uw evenement echt indruk maakt op de bezoekers.

Bedrijfsevenement op een prachtige locatie

The Hospitality Club is een van de meest authentieke panden van Rotterdam. Rondom de locatie is voldoende parkeergelegenheid en uw gasten worden op hoog niveau ontvangen. Afhankelijk van het doel van uw bedrijfsevenement zorgen wij voor geschikte extra mogelijkheden en staan wij naast u tijdens de volledige organisatie. Wilt u ook een uniek bedrijfsevenement organiseren in een urban setting? Neem dan contact met ons op over alle mogelijkheden. Bel naar 010-276 24 79

SFEERVOLLE BINNEN- EN BUITENRUIMTES

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Wandel door onze locatie

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam *
Telefoon *
E-mail *
Neem over * captcha