Deze ruimte is gereserveerd voor mobiel, hier niets in wijzigen

Bedrijfsdiner Rotterdam

Bij de Hospitality Club bent u welkom voor een uniek en origineel bedrijfsdiner in Rotterdam. Wilt u dit diner houden met enkele van uw eigen collega’s of kiest u toch voor een prospect of partner? Bij ons is van alles mogelijk. The Hospitality Club is gevestigd op een unieke locatie en het pand is voorzien van meerdere authentieke zalen die zich uitstekend lenen voor een bedrijfsdiner op hoog niveau. Daarnaast voorzien wij in de optimale service die u mag verwachten van horeca die zich onderscheidt in hospitality.

Bedrijfsdiner in Rotterdam op een authentieke plek

The Hospitality Club is gevestigd in een van de oudste en meest authentieke panden die Rotterdam rijk is. Dit betekent van buiten een stijlvolle uitstraling en van binnen diverse zalen met een urban sfeer; modern, stijlvol en authentiek. Het bedrijfsdiner vindt plaats in een ongedwongen sfeer en in een klassieke setting. De locatie van The Hospitality Club is goed bereikbaar en u heeft de keuze uit private dining of dineren in groepen. Heeft u nog persoonlijke wensen, dan luisteren wij daar graag naar.

Diverse arrangementen

Uw bedrijfsdiner in Rotterdam op de prachtige locatie van The Hospitalily Club. Genieten van de beste smaken, verse producten en exclusieve dranken. Ook na het bedrijfsdiner bent u bij ons van harte welkom aan de bar, bij het amusement of in de tuin. Zo maakt u van het bedrijfsdiner een unieke avond uit op een prachtige locatie in Rotterdam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsdiner bij The Hospitality Club in Rotterdam? Bel ons direct op 010-276 24 79.

SFEERVOLLE BINNEN- EN BUITENRUIMTES

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Wandel door onze locatie

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam *
Telefoon *
E-mail *
Neem over * captcha