Deze ruimte is gereserveerd voor mobiel, hier niets in wijzigen

Bedrijfsuitje Rotterdam

Bent u op zoek naar een origineel en tof bedrijfsuitje in Rotterdam? Organiseer dan een avond in The Hospitality Club; altijd sfeervol en gezellig. De omgeving is geschikt voor kleine en grote groepen die zowel binnen als buiten alle ruimte hebben om heerlijk te genieten. Met een typisch Rotterdams karakter én de garantie voor optimale hospitality is dit de ideale plek om uw bedrijfsuitje tot een succes te maken. Gezelligheid in een diverse omgeving voor diverse bedrijven, waarbij u ook nog eens het thema van de avond bepaalt.

Het leukste bedrijfsuitje in Rotterdam

The Hospitality Club vormt een prachtig decor voor bedrijfsuitjes en teambuilding. Is het tijd om er samen met uw collega’s een origineel feest van te maken? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben jarenlange ervaring met de organisatie en uitvoering van bedrijfsuitjes, waarbij alles voor u perfect is voorbereid. Heeft u zelf een origineel idee voor de invulling van het bedrijfsuitje? Wij luisteren graag naar uw wensen. Wat u bij The Hospitality Club in ieder geval vindt is een urban omgeving die uitnodigt om er een gezellige avond van te maken.

Teambuilding in een sfeervolle omgeving

Rotterdam is booming en binnen het bedrijfsleven wordt er hard gewerkt. Naast het werken moet er natuurlijk ook ruimte zijn voor gezelligheid; The Hospitality Club biedt u een uniek arrangement voor het beste bedrijfsuitje in Rotterdam. Wij luisteren naar uw bedrijf, uw missie & visie en uw diensten. Daarna zorgen wij voor een bedrijfsuitje dat aansluit op het imago van uw bedrijf en die natuurlijk de gezelligheid biedt van een echt dagje (of nachtje) uit. U bent van harte welkom in The Hospitality Club in Rotterdam. Interesse? Bel direct naar 010-276 24 79.

SFEERVOLLE BINNEN- EN BUITENRUIMTES

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Wandel door onze locatie

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam *
Telefoon *
E-mail *
Neem over * captcha