LAATSTE NIEUWS

The Hospitality Club bij “Wie heeft de mooiste bruiloft?”

Het bruidspaar Marcel & Evy zijn 7 september bij ons in de Zweedse Tuin getrouwd en hadden daarna een heerlijk diner en feestavond in The Hospitality Club. De bruiloft werd opgenomen door SBS6 voor het programma ” Wie heeft de mooiste bruiloft?”

Wat was het een mooie dag! Het zonnetje scheen gelukkig en wat een mooi bruidspaar! Marcel en Evy hebben meegedaan met het programma ” Wie heeft de mooiste bruiloft?” van SBS6.

In “Wie heeft de mooiste bruiloft?” nemen steeds vier bruidsparen het tegen elkaar op. De inzet: 5000 euro, een lekker bedrag als je net een duur trouwfeest achter de rug hebt! De twee juryleden, lifestyle- en bruiloftsdeskundigen Maik de Boer en Anouk Smulders, zijn de hele dag bij alle bruiloften aanwezig en geven alles een cijfer: het aanzoek, het taartmoment, de kleding van het bruidspaar, de ceremonie en ook het feest. Geen detail ontsnapt aan hun aandacht, zelfs niet het prijskaartje. Zij zullen streng, maar rechtvaardig oordelen. Wie wint? Wie heeft de mooiste bruiloft?

De bruiloft van Evy & Marcel wordt uitgezonden op 29 oktober om 18:30 uur en de finale waarin zij te zien zijn wordt uitgezonden op 2 november om 18:30 uur. Kijken dus!

Deze pagina delen: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Locatie

Van Vollenhovenstraat 15 pakhuis 1-3
3016 BE Rotterdam
Bekijk locatie op kaart

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Nieuwsbrief Ik wil op de hoogte gehouden worden
Verplicht*